Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/playmyday.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/playmyday.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
CASES | Play My Day
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/playmyday.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611
Vælg en side

CASES

 

DESTINATION COLLABORATION

Hvordan ser fremtidens destinations samarbejde ud?

 

Vores nye workshop havde premiere på London Meeting show 2017.
Vi ved at samarbejde er vigtigt, men samtidigt komplekst at få konkret udbytte og innovation, når man arbejder i eksterne netværk.

Værdien i at samarbejde både horisontalt og vertikalt og hvordan det kan styrke værdikæden.

Vores nye netværksmodel blev introduceret med kortlæggelse af værdi og risici, og hvilket udbytte og styrkelse du kan få ved at arbejde konkret med samarbejde i netværk.


 

LEARNING STRATEGIES – FUTURE OF LEARNING

The Meetings Show London 2017

 

Learning skills – Strategies and Learning Techniques

Du kender det selv! Du kommer hjem fra en konference med hovedet fuld af ny viden, der rent faktisk kan optimere din hverdag. Alligevel er du om fredagen stadig i gang med mails, problemløsning og excel ark, og motivationen og den nye viden forsvinder lige så stille.

Workshoppen, som blev afholdt for en gruppe europæiske mødeledere og bookere, lærte hvordan man ved hjælp af effektive læringsværktøjer, metoder og storytelling kan forøge videntransfer med op til 30%.

Teknikker som Retrieval og Spaced Practice blev introduceret og øvet, ligesom øvelser i refleksion og nye mødeværktøjer blev testet af.

Har du lyst til at lære mere – så lyt til video fra the Meeting Design Institute her: https://vimeo.com/221735446


 

CREATE GREAT LEARNING EXPERIENCES

IMEX Frankfurt 2017

 

Hvordan skaber man et læringsmiljø der stimulerer og motiverer den enkelte til at lære og udvikle sig?
Hvilke læringsstrategier er de mest effektive?
Hvordan udvikles mindset til læring?
Hvilke værktøjer, metoder og redskaber kan bruges til at implementere den ny viden på arbejdspladsen så viden kan deles, og bruges aktivt af den enkelte og i fælleskab så læring bliver en oplevelse?.

Interactive workshop


 

MØDEDESIGN – PURPOSEFUL MEETINGS

Future leaders IMEX 2017

 

Workshoppen var en del af IMEX tema omkring Purposeful Meetings inkl. research og kommende whitepaper.

120 kommende mødedesignere og ledere i Future Leaders Forum skulle skabe deres bud på fremtidens møder. Deltagere fra hele Europa, der sammen sætter kursen for at skabe møder, der giver et positivt aftryk.

Hvordan designer man møder der sikrer maximalt udbytte & effekt? Møder der optimerer engagement og aktiv involvering ved at skabe touchpoints, hvor deltagerne kan connecte, reflektere, dele viden, interagere og skabe møder der giver mening.

På dagen blev der samlet erfaringer og research – som vi meget gerne deler.


 

VISIONSDAG VENSTRE KØGE

Brainstorming & designtænkning

 

Garvede, nysgerrige, passionerede, kritiske, løsningsorienterede. Alle mødte de op til Venstres Visionsdag.

Dagen var afsat til at få sat visionerne på plads for Venstre

Med afsætning i Designtænkning og Brainstorming, blev der gennem hele dagen tænkt nyt & stort, men også rystet posen, så gamle ideer fik nye synspunkter fra andre sider.

Som afslutning blev visionen konkretiseret med ejerskab og engagement fra deltagerne.

Citat Mette Jorsø:

Bogstaveligt talt en “brainstorming” hvor vilde ideer og nye tanker fløj rundt i et legende univers faciliteret af PlayMyDay ved Majbritt Sandberg“.


 

DANSK METAL

Bedre kommunikation til møder

 

Som en del af Dansk Metals årsmøde var fokus på vores workshop, Playful Meetings – bedre kommunikation til møder

Møder! Sjove, kedelige, nødvendige, daglige, hurtige, langsomme.. Alle har en mening om møder – men absolut en del af hverdagen for alle.

Hvordan fastholder vi opmærksomheden til møder, hvis vi ikke selv har sat dagsordenen. Hvordan opnår vi bedre relationer og en god atmosfære, så møder bliver produktive?

Gennem stor deltager involvering blev der fundet mange løsninger og muligheder til mere produktive møder i fremtiden.


 

COUNTERPLAY 2016

Playful meetings – Playful leadership

 

På Counterplay´16 afholdte PlayMyDay og Dr. Samuel West en workshop omkring Playful leadership/Playful meetings for deltagerne på konferencen.

På workshoppen offentliggjorde vi sammen med Samuel West, hans forskningsprojekt fra Lunds Universitet omkring PlayMyday, for de mange internationale deltagere.

 


MøderEvolutionen 2016

 

Ignite og workshops

 

Ignite – forklar din idé på 5 minutter og vi fik da rigeligt tid til at fejre de små fejltagelser.

 

Møderevolutionen – tema var pauser. Hvordan vi bruger dem og hvorfor de er vigtige til møder og konferencer.

Workshop #1: Energi og atmosfære. Til pauser, til møder og konferencer.

Workshop #2: Pauser. Hvordan kan vi stimulere netværket, kommunikationen og videndeling via Playful Learning.


STÆRKE TEAMS & BEDRE RELATIONER

 

Teamdag på HB Køge Stadion

 

Med den nye teknologi – mødes man ikke længere naturligt på arbejdspladsen hos mange håndværkere.

For det optimale samarbejde og for at styrke kommunikation, relationer og tillid, mødtes kollegaer hos Tømrermester Reinhard Kluge til en TEAM dag på HB Køge Stadion under teamaet ”Spil dit team stærkere”

 

Det blev en aktiv dag med involvering af både hoved og krop.


MØDEINDUSTRIENS DAG 2016

 

Innovation & fornyelse

 

– kommer oftest på foranledning af udefra kommende fænomener, trusler eller aktører. På Mødeindustriens Dag 2016 blev der sat fokus på dette.

 

På den efterfølgende workshop, blev der delt viden og erfaringer. De mange indtryk blev budt velkommen og der blev gravet et spadestik dybere og sat fokus på HVORDAN?


PLANNER DAYS I SILKEBORG

 

– 100 mødeplanlæggere på en 2 dages konference omkring ny viden og læring

 

Workshoppen Playful Meetings, der skaber bedre møder og kommunikation, energi og atmosfære igennem den legende tilgang, blev afholdt på det smukke Asger Jorn Museum.


HB KØGE NETVÆRKET

 

3. tirsdag workshop

 

Oplæg og efterfølgende workshop omkring værdien at optimere netværk

”Citat – Jesper Lensskjold”


 

WORLD DIABETES DAY

PlayMyDay & HB Køge støttede op om World Diabetes Day

 

I forbindelse med Verdens Diabetes Dag, havde Novo Nordisk Pharmatech i Køge inviteret Køges lokalsamfund og borgere til havneområdet fra kl. 10.00 – 14.30 for at sætte fokus på sund livsstil og forebyggelse af diabetes.

Novo Nordisk havde bl.a. inviteret Chris MacDonald, Karen Nørby og Cecilie Hother samt flere lokale foreninger bl.a. Åbent Maritimt værksted og Køge Roklub, samt Zumba og skater underholdning til at markere dagen.

HB Køge deltog med et nyt initiativ ”HB Køge Challenge”, som er udviklet sammen med det lokale firma PlayMyDay. ”HB Køge Challenge” sætter fokus på motion, kreativitet, leg, udvikling og glæde – på tværs af alder og generationer.

I HB Køge er vi glade for, at vi kan være med til at skabe synlighed omkring diabetes og vigtigheden af motion. Motion skal være sjovt – og vi tror på, at for at skabe det hele menneske inden for både elite og breddeidræt, skal der være en klar sammenhæng mellem relationer, kreativitet, leg, glæde og udvikling. Med HB Køge Challenge håber vi at kunne inspirere og udfordre til mere leg, glæde og fællesskab for børn og voksne – og samtidig give dem nogle sjove oplevelser”, siger Jesper Lenskjold fra Salg & Marketing i HB Køge.


HB KØGE CHALLENGE

Playful-MEETINGS

INNOBOOSTER

Lets-Play