Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/playmyday.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/playmyday.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
OM | Play My Day
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/playmyday.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611
Vælg en side

OM

Majbritt

MAJBRITT SANDBERG

Playmaker

+45 40 40 40 28

Tina

TINA NIELSEN

Playmaker

+45 40 13 33 11

Mogens

MOGENS NIELSEN

Administration

+45 26 16 66 11

Josefine

JOSEFINE MARIA NYELAND

CSR & Supply Chain

+45 33 15 88 80

VORES LEGEKAMMERATER

Motivation - bevæger dig i den rigtige retning
Moving You - job og idé
Draw it big - Visuelle lærings- og forandringsprocesser
Superlab - Dr. Play
Sourcing, engrossalg, private label
Yogo.nu

"Leg nedbryder barrierer til forandring"

"Jeg bruger leg og Playboxen til at få folk i et legende mindset. Jeg bruger dette til at facilliere forandringer i organisationer. Leg nedbryder barrierre til forandring.  Jeg bruger boxen til at tilføje legende elementer til hverdagens arbejdsopgaver. Vi bruger leg til at omsætte teori til praksis og er altid på udkig efter værktøjer til at transformere teori til praksis. De usædvanlige ting er de mest nyttige. Jeg kan godt lide at placere boxen i midten af rummet. Det gør folk nysgerrige. I et legende mindset, bliver samarbejde og co-creation lettere. Det gør folk mere åbensindede." Sofie Halkjær

Human Univerz

"Mødeindustrien har brug for en revolution."

"Jeg har eksperimenteret på det universitet, hvor jeg arbejder. Jeg flyttede rundt på møblerne og gav de studerende boxen med legetøj. Det virkede! Det var fantastisk. De [studenterne] blev mere involverede og var opmærksomme, istedet for at være på Facebook. Det løftede humøret på hele seminaret.

At tilføje leg til ellers ikke-legende møder, tilføjer uden tvivl værdi (men jeg vil gerne hvordan det gør dette og hvorfor). Nyhedsværdien er ikke nok i sig selv. Leg accelererer læring, vi er sociale væsner og er født til at lære fra leg.

Leg stimulerer din hjerne, sjov og lykke afslapper hjernen. Kollegaerne er entusiastiske omkring Playboxen og om at bruge mere leg i undervisningen (på voksen uddannelser). Det gør egentligt ingen forskel, hvad der er i boxen; det er konceptet. Det hjælper folk med at turde prøve. 

Jeg var skeptisk til at begynde med og hader at prøve nye ting, men jeg er glad for jeg besluttede at prøve Playboxen. Mødeindustrien har brug for en revolution. Bare det at holde et legetøj i hånden førte til en befriende følelse.

Jens Ole Ambjerg

Erhvervsakademiet Lillebælt

"Som en energizer er leg en klar vinder"

"Vores kunder er altid på udkig for nye måder til at forbedre deres møder og forventer forslag fra os hvordan de kan opnå det, og Playboxen virkede som en nem og billig måde til at skabe interesse på, på en sjov og engagerende måde. 

De spillede et spil i loungeområdet uden for mødelokalet under en "stræk-benene" pause. Det var sindssygt.. de grinede og larmede så meget, at jeg var nødt til at bede dem om at fortsætte spillet inde i mødelokalet i stedet.

Vi er ret gode til brainstorming, men det er altid sjovt at prøve nye metoder. Vi prøvede basketball spillet, hvor du skriver dine ideer ned på et stykke papir, krøller det sammen og smider det i nettet. Alle råbte deres ideer, mens de sigtede efter målet. Vi var kun 4 i alt men du skulle se bunken af papirer på gulvet under nettet. Vi havde tonsvis af ideer til nye konference fika (svensk for kaffe og snack)

Jeg tror virkeligt på at leg hjælper os til at holde opmærksomheden. Jeg ved ikke hvordan eller hvorfor, det gør det bare. Som en energizer er leg en klar vinder.

De fleste mennesker vil gerne være legende. Det er sjovt at være i stand til at præsentere noget nyt og spændende. Playboxen behøver ikke en lang introduktion, den introducerer mere eller mindre sig selv."

Sanna

Mindpark conference facility

"Ærligt talt så er de fleste møder ikke sjove"

“Vores møder er normalt rettet imod at informere, inspirere og udveksle informationer. Og vi har brug for bedre måder til at få de deltagere, som normalt ikke tager del i traditionelle møder til at være med.

Med legene [i Playbox] etablerer alle hurtigt et fælles grundlag og det er en rigtig god måde at starte en nyt møde med fuld fokus fra alle deltagerne.

Ærligt talt, så er de fleste måder ikke ret sjove. Og nogle gange forveksler vi advokater det at være seriøse med at være produktive.

Specielt i større møder (flere mennesker), er det svært at afprøve nye ting. Prisen for at fejle er højere, men i realiteten er omkostningen faktisk når vi har store møder, der er dårlige. Det indser de færreste.

Bare det at se Playboxen på bordet, får alle i godt humør. Og det endda før den er åbnet."

Christer

Resultat

“Vilde ideer og nye tanker”

Vi havde en skøn dag og har fået dejlig respons tilbage på det. Vi har mødtes i strategigruppen 1 gang og skal ses igen på søndag, så er kører nu i højt gear.

Bogstaveligt talt en “brainstorming” hvor vilde ideer og nye tanker fløj rundt i et legende univers faciliteret af PlayMyDay ved Majbritt Sandberg.

Mette Jorsø

Borgmesterkandidat, Venstre Køge